Monday, February 09, 2009

saya suka menulis tentang hidup saya di blog ini kerna blog ini blog saya, bukan blog kau... bodoh!

blogging adalah suatu medium untuk menulis

tiada undang-undang yang secara lahiriahnya tercetak bagi para blogger

kau bebas menulis tentang apa saja, politik, falsafah, pendidikan, kehidupan dan diri kau sendiri

tiada yang berhak menghalang kebebasan media ini.

ada orang kata, blogging tentang diri sendiri tidak sesuai kerna ianya disua tanpa apa-apa ilmu dan pengetahuan yang boleh dikongsi bersama

bodoh!

hidup adalah suatu proses pembelajaran melalui pengalaman. dan proses pembelajaran ini sangat mengagumkan

setiap apa yang berlaku dalam hidup ini adalah suatu pelajaran yang sangat berharga.

mungkin bezanya orang bodoh macam kau tak boleh berfikiran secara kritikal dan analitikal untuk menterjemah suatu post blog yang menceritakan tentang hidup manusia kepada suatu bentuk ilmu yang mungkin mampu mengubah cara kau berfikir

mungkin kau lebih nampak sesuatu yang ditulis secara formal itu adalah semata-mata informasi dan pengetahuan

mungkin kau malas untuk melihat kehidupan dari sudut berbeza

kau malas nak bereksplorasi dan hanya tahu menelan segala yang dihadap kepada kau.

mungkin kau cool dan hip.. berpakaian ala-ala mamat brit-pop dan indie pop art yang cool dan digemari gadis

mamat brit-pop dan indie pop art yang cool dan digemari gadis mana boleh blogging tentang diari kehidupan harian.. bapak tak cool-nya


maaf.. aku dah menyerang secara peribadi walaupun aku tak berapa pasti keperibadian kau

aku ignorant.. sama macam kau


p/s: bermain game secara menggila pon suatu proses pembelajaran yang sangat intelek

9 komen-komen:

coin-operated daj said...

sid?

::i'm a dreamer:: said...

kepada yg berkenaan hahahahah

post ditulis dalam keadaan harboe extra strong thanx to yeen

hahaha

hunnybeeyana said...

Hahahaha!
Sumhow i do agree.

::i'm a dreamer:: said...

hehehehe

rasanya sume bende mmg kalau kita ambil sebagai infor n knowledge, dia akan jadi knowledge dan info kan?

heeeeee

yeen said...

indeed, ko menyerang secara peribadi.
tp,
pedulik ape?!
ahahaha.
aku suke.

::i'm a dreamer:: said...

hahahah

aku tau kau suka heheheh

aku harap dengan serangan peribadi yang hanya sikit aku cuit, bakal mengubah cara dia pandang suatu isu..

at least cara dia pandang hidup..

AKU ANIP,AKU DARI said...

kahkah:p

blog kita hak kita.
kahkahakah..

::i'm a dreamer:: said...

jyeahhh

;)

palakonde87 said...

gome on la wei..its jst between us...the post was meant for sumone else la..